(ΗΧΗΤΙΚΟ): "Υπάρχει ανακοίνωση του Απόλλωνα ότι παραχωρείται ο Ζάντερ στην Πάφο"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 και σχολίασε μεταξύ άλλων το θέμα των επενδυτών αλλά και το θέμα με Πάφο και Απόλλωνα...

Αν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα των επενδυτών: "Είχαμε εξαγγείλει ότι θα κάναμε μια δημοσιογραφική για να ενημερώσουμε τον κόσμο για διάφορες ενέργειες. Θα αναβάλουμε αυτή την δημοσιογραφική για κάποιες μέρες γιατί όταν θα γίνει θέλουμε να παρουσιάσουμε γεγονότα και δεδομένα και όχι ενέργειες που θα πούμε ότι θα γίνουν. Όταν γίνουν ενέργειες, τότε θα τις ανακοινώσουμε. Από την στιγμή που δεν έχουμε πει κάτι, σημαίνει ότι δεν ισχύει κάτι".

Αν ηρέμησε η κατάσταση που δημιουργήθηκε με Απόλλωνα και Πάφο: "Εμείς με απόλυτη ηρεμία αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται σε δηλώσεις εκπροσώπων τύπου από πλευράς Απόλλωνα και Πάφου που επικαλούνται συμφωνία. Νομίζω λέχθηκε και στη δική σου εκπομπή ότι υπάρχει συμφωνία".

Για το ότι εδώ και χρόνια γίνονται τέτοιες συμφωνίες: "Εμείς αναφερθήκαμε σε γεγονότα. Είναι σε όλα τα site οι δηλώσεις που λένε για συμφωνία. Δεν ξέρουμε τι λένε τα συμβόλαια, αυτοί ξέρουν. Αυτοί είπαν για συμφωνία, όχι εμείς. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Αναφέρθηκε επίσης και για τον Ζάντερ ότι εγγράφηκε ως άνεργος και ότι δεν έχει σχέση ο Απόλλωνας. Αν πάει κάποιος στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα, στις 8 Σεπτεμβρίου υπάρχει ανακοίνωση ότι παραχωρείται ο Ζάντερ στην Πάφο. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο".

AKΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: (*Από κινητό ΚΛΙΚ στο Listen in browser)