ΑΠΟΕΛ/Έρχονται με φόρα και καλή διάθεση!

Στο ΑΠΟΕΛ λίγες ώρες πριν από τον Ερμή, η τελευταία επίσημη αγωνιστική εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη με τον αποκλεισμό από την Αστάνα.

Παρ’ όλα αυτά μεσολάβησαν οι υποχρεώσεις των διεθνών και ίσως αυτές αποδειχθούν ευεργετικές. Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Εφραίμ, Κωστάκης Αρτυματάς και Γιώργος Μερκής προέρχονται όλοι από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σλοβενία.

Από την πλευρά του ο Ενσούε ήταν πραγματικός ηγέτης για την Ισημερινή Γουινέα απέναντι στο Σουδάν σκοράροντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ της ομάδας ενώ ο Ράφαελ Ρόμο κατέγραψε μετά από χρόνια συμμετοχή με την Εθνική Βενεζουέλας. Μάλιστα ο 28χρονος κίπερ κράτησε με τις επεμβάσεις του την εστία του ανέπαφη και η ομάδα του πήρε τη φιλική νίκη με 0-2 κόντρα στον Παναμά. Τέλος συμμετοχή με την Εθνική Ιορδανίας είχε και ο Αλ Τάμαρι με τον προπονητή του να τον εμπιστεύεται σε ένα πιο ηγετικό ρόλο στο φιλικό με το Ομάν αφού τον τοποθέτησε στη θέση του δεκαριού.

Σίγουρα έχει τη δική του σημασία τόσο αγωνιστικά όσο και για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια η θετική παρουσία των διεθνών του ΑΠΟΕΛ με τις Εθνικές τους και αυτό πιθανόν να έχει αντανάκλαση και στο "Αμμόχωστος" από όσους από αυτούς, τελικά αγωνιστούν.