ΑΠΟΕΛ/Δόξα, ΑΕΚ και… δυάδα

Το ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί αλάνθαστο ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και έχει πολύ καλές προϋποθέσεις για το 3 στα 3. 

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα στο ΓΣΠ και από την ομάδα του Γιώργου Κωστή θα εξαρτηθεί η έκβαση του τελικού αποτελέσματος, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την προσφυγική ομάδα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα του η νίκη στο αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα… ντέρμπι.

Μετά τη Δόξα, στο πρόγραμμα είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ για το Σούπερ Καπ. Μπορεί να μην δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην Κύπρο σε αυτό το θεσμό, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος που γράφεται στα βιβλία της ιστορίας. Και δεδομένα το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη ένα Σούπερ Καπ στην ένδοξη ιστορία του.

Έπειτα για το ΑΠΟΕΛ ακολουθεί μια… δυνατή δυάδα ντέρμπι. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση και με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. 

Το τεχνικό τιμ βλέπει ξεχωριστά όλους τους αγώνες με διπλό… στόχο. Να κερδίζει η ομάδα και να παρουσιάζει βελτίωση στο παιχνίδι της.

Μετά  την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, θα έχουμε μπροστά μας ένα σχετικά καλό δείγμα για το ΑΠΟΕΛ του… Κωστή. Μέχρι τότε θα μπορούν να εξαχθούν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, έχοντας υπόψη την εικόνα των πρωταθλητών με Μπαλταζάρ στην άκρη του πάγκου.