Ολοκληρώθηκε το ΜΠΑΜ με Γκραντ στο ΑΠΟΕΛ

Όπως είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα μας, ο Κίτον Γκραντ αποτελεί στόχο του ΑΠΟΕΛ για τη θέση «2»! Πλέον ο 31χρονος Αμερικανός θα φορέσει τη γαλαζοκίτρινη φανέλα προσθέτοντας εμπειρία στη περιφέρεια.

Η περίπτωση του Γκραντ ήρθε στο προσκήνιο όταν ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Ζιάγκος, εντόπισε πως ο Άπολμπι (με τον οποίο είχαν έρθει σε συμφωνία οι γαλαζοκίτρινοι) δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση λόγω τραυματισμών και μεγάλης απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Έτσι η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, σε συνεργασία με τον προπονητή της, κινήθηκε αστραπιαία για να φέρει στη Κύπρο τον εξαιρετικό γκαρντ, Κίτον Γκραντ ο οποίος έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως της Ελλάδας (Απόλλων Πατρών), της Γερμανίας (Λούντβισμπουργκ και Μπράουνσβειγκ), της Ιταλίας (Τριέντο), της Γαλλίας (Ντιζόν) και του Βελγίου (Σαλρερουά).

Την τελευταία σεζόν ο Γκραντ αγωνιζόταν στη Σαλρερουά όπου πέρα του βελγικού πρωταθλήματος (όπου είχε 10.2 πόντους μέσο όρο σε 37 παιχνίδια), έπαιξε και στο EuropeCup (6 παιχνίδια, 7.5 πόντους μέσο όρο).