AYTA θέλει να δει στο ΓΣΠ

Με σημαντικές απουσίες αλλά και με σπουδαίο κίνητρο υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ την Δόξα.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν χωρίς Εφραίμ, Νσούε και Αλ Τάμαρι με τον Γιώργο Κωστή να αναπροσαρμόζει την ενδεκάδα έτσι ώστε να παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο όπως η Δόξα.

Μπορεί η σεζόν να μη ξεκίνησε καλά για το ΑΠΟΕΛ, και οι κακές εμφανίσεις να έφεραν την απομάκρυνση του Μπαλταζάρ όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν απώλεσαν βαθμούς και το ματς με τη Δόξα προσφέρετε για το 3Χ3. 

Ο Κωστή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του κόντρα στη Σαλαμίνα, θέλει να δει βελτίωση, σταθερότητα, δημιουργία από τους παίκτες του αλλά και νέες λύσεις με ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμοι για τη συνέχεια. Εξάλλου οι απουσίες Εφραίμ και Τάμαρι φέρνουν το ερωτηματικό στην ενδεκάδα να είναι κυρίως στα επθετικά άκρα, με τους Μπάλογκ, Αλωνεύτη, Ζαχίντ, Ντελατόρε και Νατέλ (με λιγότερες πιθανότητες ο νεαρός βραζιλιάνος) να είναι υποψήφιοι για τις θέσεις. Επιπλέον στην αποστολή επιστρέφει ο Καζού ενώ για πρώτη φορά βρίσκονται οι Κασίνι και Κατσαντώνης.

Το σίγουρο είναι πως με μια νέα νίκη το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται πιο θετικό σε ολόκληρο το οικοδόμημα της ομάδας κι αυτό θα είναι ότι καλύτερο ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ(Σούπερ Καπ), Ανόρθωση και ΑΕΛ.