ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ στο ΑΠΟΕΛ... 12 χρόνια μετά!

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στους Ελλαδίτες πετοσφαιριστές της ομάδας...

Αναλυτικά:

"Η απόκτηση του διεθνή Ελλαδίτη πασαδόρου Σταύρου Κασαμπάλη απο την ομάδας μας, μας έκανε να θυμηθούμε πότε και ποιός ήταν ο τελευταίος εξ Ελλάδος πετοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

 Η απάντηση ακούει στο όνομα Γιάννης Χαριτωνίδης και θα μας πάρει πίσω στο 2006. Ο Χαριτωνίδης ήρθε για ένα σύντομο πέρασμα απο την ομάδα μας για τα πλεί οφ της σεζόν 2005-06. Πρίν και μετά τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας: Ολυμπιακό, Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης κ.α.

Ήταν επίσης διεθνής με την Εθνική Ελλάδος ενώ αποτελούσε μέλος και της θρυλικής ομάδας του Ηρακλή που βρέθηκε μέχρι και στον αξέχαστο τελικό του Champions League στη Πράγα απέναντι στη Τρεντίνο το 2008-09 με συμπαίκτη τον νύν προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Φρέντυ Μπρούκς. Τότε που ο Ηρακλής είχε παγκόσμιους αστέρες στο ροστερ του όπως ο Μάρκους Νίλσον, ο Πλάμεν Κωνσταντίνωφ, ο Σαίμον Τίσερ κ.α. 

Δώδεκα χρόνια μετά ο ΑΠΟΕΛ αποκτά ξανά Ελλαδίτη πετοσφαιριστή, τον Σταύρο Κασαμπαλή. Ομοιότητες αρκετές με τον Χαριτωνίδη αφού και οι δύο είναι πασαδόροι, πέρασαν και οι δύο απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης , ενώ είναι και οι δύο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. 

Για να δούμε την εξέλιξη του 23χρόνου πασαδόρου μας και γιατί όχι κάποτε να έχουμε να λέμε πως ακόμα ένας παίκτης που πέρασε απο τον ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε τελικό Champions League!!"