Ώρα... Champions League για τον φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ που "φιλοξενεί" αύριο (03/10) την Mostar Βοσνίας για τη πρώτη αγωνιστική του 5ου Ομίλου του Main Roud του UEFA Futsal C.L.
Πληροφορίες για τη φιλοξενία στην Κύπρο των αγώνων του 5ου Ομίλου του Main Round του UEFA Futsal Champions League έδωσε το ΑΠΟΕΛ, σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης (02/10).
Οι γαλαζοκίτρινοι μετέχουν στη διοργάνωση μετά από δύο χρόνια, ενώ φιλοξενούν το θεσμό μετά από τρία χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στην Κύπρο αγώνες της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο Φούτσαλ.
Πέραν των πρωταθλητών Κύπρου, στον 5ο Όμιλο της φάσης των «32» μετέχουν η πρωταθλήτρια Ιταλίας Pescara – εκ των φαβορί για το τρόπαιο, καθώς και οι πρωταθλήτριες Βοσνίας και Σουηδίας, Mostar και Uddevalla αντίστοιχα, που προκρίθηκαν μέσω του Preliminary Round. Η πρώτη ομάδα του 5ου Ομίλου θα παίξει στους «16» του θεσμού.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου
17:00 Pescara – Uddevalla
19:30 ΑΠΟΕΛ – Mostar
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου
16:00 Mostar – Pescara
19:00 ΑΠΟΕΛ – Uddevalla
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου
16:00 Uddevalla - Mostar
19:00 Pescara - ΑΠΟΕΛ
Το www.kerkida.net ήταν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και σας μετέφερε τις δηλώσεις των Παναγιώτη Παναγιώτου (Γενικός Αρχηγός), Γιάννου Μυλωνά (προπονητή) και του Χρίστου Ιακώβου (Αρχηγός).