ΑΠΟΕΛ/ Οι τέσσερις Ιταλοί και οι "5" με ιταλικό… παρελθόν

Έχουμε και λέμε: Προπονητής ο Paolo Tramezzani, βοηθός του ο Pasquale Rocco, ποδοσφαιρικός διευθυντής ο Domenico Teti και τεχνικός συντονιστής ο Danielle Ranzato. Σε χρόνο… ρεκόρ γέμισε Ιταλούς ο Αρχάγγελος. 

Από κει και πέρα, πέντε παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ των πρωταθλητών έχουν περάσει από την Ιταλία και αναφερόμαστε στους Ρόμο (Ουντινέζε), Καρλάο (Τορίνο), Γκέντσογλου (Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Μπάρι), Σόουζα (Πάρμα) και Μπαλόγκ (Παλέρμο).

Προφανώς, η τετράδα των… Ιταλών θα έχει άποψη για την... πεντάδα και είναι κάτι που μάλλον προσμετράται στα θετικά, όσον αφορά τη νέα τάξη πραγμάτων στο ΑΠΟΕΛ.

Από κει και πέρα, βολεύει τον νέο προπονητή η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει λίγο περισσότερο με τους παίκτες, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ. 

Στα… αρνητικά το γεγονός ότι μέχρι και λίγες μέρες πριν το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, θα απουσιάζουν επτά διεθνείς (Ρόμο, Αλ Τάμαρι, Νσούε, Μερκής, Αρτυματάς, Ιωάννου και Κατσαντώνης).