ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ για Teti/Τramezzani: "Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιο είναι το ΑΠΟΕΛ"

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη της παρουσίασης του ποδοσφαιρικού διευθυντή Domenico Teti και του προπονητή Paolo Tramezzani, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε...

"Φίλοι αν μπορώ να σας αποκαλέσω και διερωτούμαι για κάποιους γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε ξεφύγε αλλά θα τα πούμε άλλη ώρα για αυτά. Όπως έχουμε πει έχουν πάρθει  αρκετές αποφάσεις  από μέρους της διοίκησης και όποτε υπάρχει υλοποίηση θα τις παρουσιάζουμε. Μετά από αυτές είναι να αλλάξουμε σημαντικά τη διοικητική δομή της ποδοσφαιρικής ομάδας σε ότι αφορά το οργανόγραμμά της.

Επιχειρήσαμε κι άλλες φορές να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, όμως όλες οι περιπτώσεις δεν αφορούσαν σε ένα πρόσωπο με εμπειρία σε αυτή τη θέση, που να έχει καθαρό επαγγελματικό προσανατολισμό σε αυτό τον τομέα. Δηλαδή στην οργάνωση του προπονητικού προγράμματος, στον τρόπο και στους κανόνες λειτουργίας του προπονητικού κέντρου, στον έλεγχο και τις καθημερινές ανάγκες της ομάδας.

Με την πρόσληψη του κ. Τέτι ο οποίος έχει μια δεκάχρονη εμπειρία σε πολύ ψηλό επίπεδο, βλέπουμε ένα άνθρωπο που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τεχνικού διευθυντή. Είτε αυτές οι ανάγκες έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε στον μεταγραφικό προγραμματισμό, είτε στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.  Ο κ. Τέτι όπως και ο νέος προπονητής, αλλά και τα άλλα νέα πρόσωπα που έχουν προσληφθεί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιο είναι το ΑΠΟΕΛ και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Τους περιμένει ένα δύσκολο έργο. Πρέπει να τους περιβάλουμε με εμπιστοσύνη και την ανάλογη υπομονή.

Η πρώτη απόφαση που έπρεπε να πάει ο κ. Τέτι ήταν η επιλογή του προπονητή και του βοηθού και επέλεξε τον κ. Paolo Tramezzani ο οποίος παρουσιάζεται σήμερα μαζί του.

Εγώ σαν Πρόεδρος της Εταιρείας όπως και τα μέλη του Δ.Σ ενώπιον σας τους καλωσορίζω και τους δύο και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει.

Σήμερα η διάσκεψη είναι αποκλειστικά για το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Επιφυλάσσομαι για μια διάσκεψη εφ' όλης της ύλης για τα θέματα του ΑΠΟΕΛ, όταν θα είμαστε έτοιμοι, γιατί περιμένουμε κάποιες άλλες εξελίξει και τότε θα τοποθετηθώ".