Και αυτή… έρχεται με το καλημέρα

“Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μου”, δήλωσε ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στο Pari Match Aρχάγγελος.

Ο Πάολο Τραμεζάνι ανέλαβε το δύσκολο έργο του προπονητή των πρωταθλητών. Μιας ομάδας που οι επιτυχίες της είναι συνεχόμενες, έχει πάρα πολύ κόσμο πίσω, επομένως η πίεση είναι πάντοτε εκεί και γίνεται εντονότερη κατά διαστήματα. 

Το πρώτο παιχνίδι του Ιταλού στην άκρη του πάγκου του ΑΠΟΕΛ είναι απέναντι στην ΑΕΛ. Η πίεση λοιπόν… έρχεται με το καλημέρα. 

Απέναντι σε μια ομάδα που είναι αλάνθαστη στο πρωτάθλημα - το ΑΠΟΕΛ του Τραμεζάνι - έχει ως στόχο μια μεγάλη νίκη. 

Ίσως η συγκυρία αυτή να αποδειχθεί θετική για τον νέο προπονητή και την ομάδα. Μιας και ενδεχόμενη νίκη σε τέτοια ματς, δίνει αρκετά πράγματα πέραν από τους τρεις βαθμούς. 

Ο Ιταλός έχει στη διάθεση του αρκετές μέρες για να διοχετεύσει στην ομάδα τα πρώτα στοιχεία που θέλει να βλέπει. Έχει αξιολογήσει το ρόστερ και θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να βγάλει αυτά που έχει στο μυαλό του… 

Γνωρίζεις το ροστερ του ΑΠΟΕΛ, μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που θέλεις;

“Ναι, είμαι απόλυτος γι΄ αυτό”, ήταν η απάντηση του. 

Τα υπόλοιπα… στο γήπεδο. Οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο συνεχίζονται και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα γίνονται ολοένα και πιο έντονες.