Το περιμένουν με αγωνία/η σημασία του πρώτου

Πάντοτε, το πρώτο αποτέλεσμα της ομάδας που αλλάζει προπονητή, έχει την δική του σημασία. Όταν αυτό είναι η νίκη, είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την συνέχεια. Όταν αυτή η νίκη έρχεται σε ντέρμπι, η βοήθεια και η ώθηση στους παίκτες, πολλαπλασιάζονται. 

Ο Πάολο Τραμεντζάνι είχε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα (με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη) να δουλέψει στον Αρχάγγελο αυτά που θεωρεί τα πιο σημαντικά για να πάρει το ΑΠΟΕΛ αυτό που θέλει την Κυριακή στο ΓΣΠ. 

Πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε τις πρώτες του επιλογές στην εντεκάδα και κυρίως το πως αυτές θα ανταποκριθούν κόντρα σ΄ένα δύσκολο αντίπαλο. 

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον από τους φίλους των πρωταθλητών καθώς θα φανούν τα πρώτα σημεία γραφής με τον Ιταλό στον πάγκο. 

Σαφώς και έχει βάση η άποψη ότι σε παιχνίδια ντέρμπι, σημασία έχει η νίκη και το… τι κι΄αν είναι με… μισό μηδέν. Παρόλα αυτά, όταν αναφερόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα, η εικόνα έχει κι΄αυτή μεγάλη σημασία. 

Ενδεχόμενη νίκη λοιπόν θα αποτελέσει ένα πολύ καλό ντεμπούτο για τον Τραμεντζάνι. Αν αυτή συνοδευτεί και με μια επιβλητική αγωνιστική παρουσία τότε ενισχύεται ακόμα περισσότερο.