ΖΑΧΙΝΤ: "Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο..."

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο Γκάγιας Ζαχίντ ανέφερε...

Tι έφταιξε και δεν κέρδισε το ΑΠΟΕΛ: "Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος είχε τη μπάλα περισσότερο, έφτιαξαν περισσότερες ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ κάτω. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον αντίπαλο στην έδρα μας να παίζει έτσι. Για μένα δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι. Η ΑΕΛ φυσικά είναι καλή ομάδα, έχει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής αλλά σπίτι δεν πρέπει να τους επιτρέπουμε να κάνουν παιχνίδι".

Οι πρώτες του εντυπώσεις από το νέο προπονητή: "Η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει να εφαρμόσει ο κύριος Τραμεντζάνι. Είμαστε μαζί για δυο βδομάδες. Είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεται ένας νέος προπονητής στα μέσα της σεζόν. Θα δούμε το ΑΠΟΕΛ με πολλή σκληρή δουλειά, πολύ τρέξιμο, πάθος και ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε πολύ καλύτερα".

Αν η πίεση επηρεάζει: "Όχι, κερδίσαμε το πρωτάθλημα έξι σερί χρόνια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πίεση. Αλλά αν έχεις έξι σερί πρωταθλήματα σίγουρα μπορύμε να το κάνουμε και φέτος. Γιατί δεν αποδίδουμε δεν ξέρω. Δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Είναι πολλά πράγματα που δεν είναι εκεί. Πιστεύω ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και πέρσι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήταν ακόμα χειρότερα από φέτος. Φέτος είναι ΟΚ αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Δόξα. Πιστεύω σύντομα θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ