ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: ''Έχουμε πρόβλημα κυρίως στην δημιουργία ευκαιριών''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. 

''Νομίζω πως το γεγονός ότι έχουμε αλλάξει τρεις προπονητές μέσα σε πέντε αγωνιστικές είναι κάτι που το πληρώνουμε γιατί η αλλαγή φιλοσοφίας κάθε λίγο δεν αφήνει την ομάδα ν’ αναπτυχθεί. Είναι κάτι που το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή. Από κει και πέρα σήμερα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κεντρο-αμυντική λειτουργία ήμασταν αρκετά συμπαγείς. Έχουμε πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη και κυρίως στην δημιουργία ευκαιριών. Υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι και είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να το διορθώσουμε. Πρέπει να έχεις ισορροπία στην ομάδα, δεν μπορείς να έχεις μόνο το ένα'', είπε αρχικά και συνέχισε... 

"Εννοείται παίζαμε μέσα στην έδρα μας και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη για να είμαστε ευχαριστημένοι. Από την στιγμή που ήρθε η ισοπαλία σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θα πρέπει να καλύψουμε βαθμούς αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια ισοπαλία και μια ήττα σε πέντε παιχνίδια και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας. Από κει και πέρα ακόμα είμαστε στην αρχή. Πρέπει να δουλέψουμε, δεν μένει κάτι άλλο να πούμε…''.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ