ΡΕΖΑ: "Όπου και αν έπαιξα, έδειξα ότι μπορώ να σκοράρω πολλά γκολ" (βίντεο)

Ο Ρέζα Γκουτσανεχάντ μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο στράικερ του ΑΠΟΕΛ που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, μίλησε για το αποτέλεσμα, για τις δικές του εμφανίσεις και για τη νέα εποχή με τον Πάολο Τραμεντζάνι στον πάγκο...

Για την ισοπαλία: "Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο μετά που έγιναν κάποια πράγματα και μετά που ήρθε ο νέος προπονητής. Ήταν ένα καλό τεστ. Πιστεύω ότι μπορούμε να ζήσουμε με τον ένα βαθμό. Δεν πιστεύω ότι άξιζαν να κερδίσουν αλλά από την άλλη ούτε εμείς φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Η ισοπαλία ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαν να πάρουν οι δυο ομάδες. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε".

Αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι δεν σκοράρει: "Και εγώ θέλω να σκοράρω, είναι η δουλειά μου. Όπου και αν έπαιξα, έδειξα ότι μπορώ να σκοράρω πολλά γκολ αλλά τώρα αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε. Πρέπει να δουλέυω σκληρά. Η ομάδα με θέλει να παίζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ο Ρέζα δεν είναι σημαντικός τώρα, πρέπει να δουλεύω για την ομάδα και το σύστημα που θέλουμε να παίζουμε. Θα συνεχίσω να παλεύω και είμαι σίγουρος πως τα γκολ θα έρθουν. Πάντα έχω αυτοπεποίθηση, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά αμυντικά αλλά επιθετικά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα".

Αν είδε αλλαγές με το νέο προπονητή: "Ναι σίγουρα. Πριν παίζαμε εντελώς διαφορετικά και τώρα προσεγγίζουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν οι παίκτες. Είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία και ιδεές. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητά και να βελτιωθούμε".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ