Ο καλύτερος Καζού με σφραγίδα Τραμεντζάνι!

Αναμφίβολα από τα θετικά στοιχεία της χθεσινής εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους την ΑΕΛ και να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, υπήρξαν όμως ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι.

Ένας από αυτούς ήταν ο Wanderson Martins "Caju" ο οποίος έκανε τη καλύτερη εμφάνιση του από τον καιρό που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έδειξε μεγάλη βελτίωση στα αμυντικά του καθήκοντα και μπορούμε να πούμε πως τακτικά ήταν άψογος. Μάλιστα στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου έκανε και μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια διασχίζοντας όλο το γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως ο Τραμεντζάνι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν λίγες οι φορές που επιβράβευσε τον 23χρονο μπακ για τις κερδισμένες μονομαχίες με παίκτες της ΑΕΛ ενώ του έδινε συνεχώς οδηγίες για να πάρει το καλύτερο από τον ποδοσφαιριστή του, κάτι που εν τέλει το πέτυχε.

Το στοίχημα για τον Καζού είναι να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με την ΑΕΛ και να πείσει τον Πάολο Τραμεντζάνι πως δικαιούται μια θέση στο αρχικό σχήμα.