ΡΟΜΟ για το μηδέν και τα "θέλω" του Τραμεντζάνι!

Μετά από δυο 90λεπτα για τον Ράφα Ρόμο ήρθε το πρώτο "clean sheet". O Βενεζουελάνος κήπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του κάτι που τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. 

O 28χρονος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ το πιο πάνω γεγονός αλλά και τα πράγματα που ζήτησε ο Τραμεντζάνι που ήταν δύσκολο να γίνουν πράξη μέσα σε 10 μέρες.

Εδω οι τοποθετήσεις:

Πως βλέπεις το αποτέλεσμα;

"Είμαστε ΑΠΟΕΛ, χάσαμε δυο βαθμούς σήμερα. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που είχε καλή εμφάνιση αλλά όπως είπα είμαστε το ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να κερδίσουμε στην έδρα μας".

Για την έλευση Τραμεντζάνι;

«Προσπάθησε να βοηθήσει, ήταν δύσκολο να κάνουμε όσα είχε στο μυαλό του μέσα σε 10 μέρες, προσπαθήσαμε, παίξαμε καλά σε κάποιες στιγμές, πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση».

Ο Ράφα Ρομό άρχισε να παίζει…

«Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίζομαι. Σήμερα για πρώτη φορά κράτησα την εστία μου ανέπαφη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου. Θέλω όμως να γίνω ακόμη καλύτερος»