Το είπε ο Πάολο, να γίνει ΑΜΕΣΑ

Δεν ξεκίνησε με το δεξί το ΑΠΟΕΛ στη νέα εποχή με Τραμεντζάνι. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο δικό τους μισό αλλά στο υπόλοιπο δεν έκαναν καλή δουλειά.

Λογικό ως ένα σημείο αφού η επιλογή των τριών χαφ στο κέντρο και η παραμονή τους σε όλο το 90λεπτο έκανε δύσκολη τη προσπάθεια για δημιουργία. Οι Αρτυματάς, Μοράις, Σόουζα τα πήγαν περίφημα σε αυτό που ξέρουν να κάνουν αλλά όχι για το κάτι παραπάνω.

Η συνειδητή επιλογή του Ιταλού να "θωρακίσει" την μεσοαμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ έφερε το μηδέν παθητικό αλλά όχι το επιθυμητό "μισό μηδέν" που ήθελε ο νέος προπονητής. Προφανώς ο Τραμεντζάνι πήγε στο ντέρμπι με σκοπό να μην ρισκάρει και να βρει ένα τέρμα από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. 

Το 0-0 δίνει κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία στον Ιταλό προπονητή αλλά και προβληματισμό για την εικόνα μπροστά, που σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει. Σίγουρα η ενσωμάτωση των ανέτοιμων ποδοσφαιριστών (Εφραίμ, Νσουε, Ντε Βινσέντι) θα προσφέρει λύσεις για να γίνει το ΑΠΟΕΛ πιο ελκυστικό και φυσικά... απειλητικό.

Εκτός από το πιο πάνω, η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά που ΔΕΝ έχουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι κάτι που βγάζει μάτι. Το τόνισε άλλωστε και ο κόουτς στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα. "Πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας" δήλωσε ο Τραμεντζάνι και έχει απόλυτο δίκαιο αφού η ανασφάλεια από τα πόδια των παικτών πρέπει να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ άμεσα.