ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ στο kerkida:"Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλώσει... Υποχρέωση, αυτό το στάτους να μην αλλάξει"

Τα 92 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή η ομάδα της Λευκωσίας έζησε τεράστιες επιτυχίες χαρίζοντας στους φιλάθλους της, αμέτρητες στιγμές περηφάνιας.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για την ιστορική αυτή μέρα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες…

“Κάθε χρόνο τέτοια μέρα μας δίνεται η ευκαιρία να αντιλαμβανόμαστε κάνοντας μια ανασκόπηση του παρελθόντος, το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ. Από ιδρύσεως του και μέχρι σήμερα είναι ταγμένος να υπηρετεί ιδανικά και αξίες που αντιπροσωπεύουν τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα. 

Αυτό ήταν η προτεραιότητα όσων εμπνεύστηκαν την ιδέα του ΑΠΟΕΛ και αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός και για όλους όσους ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν. Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε για να πρωταγωνιστεί. Να είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα στην Κύπρο. 

Τα τελευταία χρόνια που ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλώσει αθλητικά ακόμη περισσότερο και έκανε γνωστό το όνομα του σε κάθε γωνιά της γης, έχει μεγαλώσει και η ευθύνη αλλά και η υποχρέωση αυτό το στάτους να μην αλλάξει. 

Δεν είναι εύκολο μια ομάδα να παραμένει μόνιμη πρωταγωνίστρια. Και είναι φυσιολογικό να μην κερδίζει πάντα. Όμως το σημαντικό είναι το κάθε  άτομο που συνθέτει το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, να παραμένει δίπλα του και να το ενισχύει. 

Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Όταν αυτό συμβαίνει τότε το μέλλον του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί παρά να είναι ακόμα ενδοξότερο”.