ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ: Η εξίσωση που "βγάζει" περισσότερα γκολ

Ο Πάολο Τραμετζάνι μετρά κιόλας τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Δυο νίκες και δυο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του Ιταλού, που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να σκοράρει με ΑΕΛ και Πάφο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Είναι εξόφθαλμο ότι το σημερινό ΑΠΟΕΛ πρέπει να ανεβάσει τον ρυθμό σκοραρίσματος του. Τα τέσσερα γκολ με την Αλκή και νωρίτερα τα τρία με την Ανόρθωση είναι απλά ένα καμουφλάρισμα του προβλήματος. Η αδυναμία στην δημιουργία και η εξάρτηση στον Αλ-Τάμαρι, είναι χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τους γαλαζοκίτρινους από το ξεκίνημα της σεζόν.

Υπάρχουν, από την άλλη, ορισμένα στοιχεία που λογικά θα φέρουν την βελτίωση στον τομέα αυτό, τις επόμενες αγωνιστικές: Το ανέβασμα του Ζαχίντ είναι σημαντικό, όπως και η σταδιακή ενσωμάτωση του Εφραίμ που ουσιαστικά τώρα προσπαθεί να βρει ρυθμό. Αν βάλουμε στην εξίσωση τον Νατέλ και το αναμενόμενο ανέβασμα του Ντέβι που μέχρι σήμερα έδωσε ελάχιστα, η λογική "βγάζει" ένα αποτέλεσμα με περισσότερα γκολ.

Βέβαια με όλα αυτά, είναι απαραίτητο να ανέβουν και οι Ρέζα - Ντελατόρε. Σύνολο... δυο γκολ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα - τα έβαλε και τα δυο ο Ιρανός - είναι ιδιαίτερα φτωχός απολογισμός για το επιθετικό δίδυμο του ΑΠΟΕΛ.