Πρώτη νίκη για το ΑΠΟΕΛ

Δελτίο τύπου από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τη νίκη της ομάδας χάντμπολ επί του Μαυρομάττη...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

"Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης πανηγύρισε απόψε ο ΑΠΟΕΛ σε βάρος του Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου για την 4η αγωνιστική. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας με 31-19 σε ένα σημαντικό παιχνίδι και πλέον δικαιούται να κοιτάζει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Ανδρέας Χατζησάββας πέτυχε 8 τέρματα, ο Νικόλας Γεωργίου 6 και Αλέξανδρος Παυλιτσένκο 5.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 16-10 και στην επανάληψη, με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση διπλασίασε τη διαφορά και έφτασε στη νίκη με 31-19.

Νικολάι: Νεκτάριος Στυλιανού 3, Αλέξανδρος Σολωμού 1, Μιχάλης Βουδάσκας, Αλέξανδρος Παυλιτσένκο 5, Μυριάνθης Μακρής 2, Χαράλαμπος Αντωνίου 1, Κυριάκος Γεωργίου 3, Ιωάννης Αγρογιάννης, Ανδρέας Χατζησάββας 8, Ονούφριος Τζούβας 1, Άγγελος Σιαμμάς, Συμεών Χατζηδάκης, Γιώργος Χρυσάνθου, Ανδρέας Γεωργιάδης 1, Νικόλας Γεωργίου 6, Νεόφυτος Σολωμού".