Το επισήμανε, το κατάλαβαν και θα το δουλέψουν...

Η δεύτερη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες έρχεται... για τον Πάολο Τραμεντζάνι.

Ο Ιταλός θα έχει δυο βδομάδες να δουλέψει με αυτούς που θα παραμείνουν στον "Pari Match Αρχάγγελο" αρκετά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης και την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, είναι ευδιάκριτο πως στον συγκεκριμένο τομέα οι "γαλαζοκίτρινοι" παρουσιάζονται πιο φρέσκοι κάτι που πιστώνεται στη δουλειά όλων.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ευκαιρία λοιπόν για αρκετούς ποδοσφαιριστές να δείξουν πράγματα στον Τραμεντζάνι (βλέπε Νατέλ) έτσι ώστε να πάρουν και αυτοί την ευκαιρία τους. Ο κόουτς των πρωταθλητών θα επισημάνει και το προβληματικό 20λεπτο στην επανάληψη όπου η ομάδα του δεν λειτούργησε σωστά, κάτι που ανέφερε και ο Σάββας Γκέντσογλου στον φακό του Kerkida.net.

Το "μπλακ-αουτ" του δευτέρου ημιχρόνου δεν άρεσε στον Τραμεντζάνι ο οποίος "γκάζωσε" τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έβγαλε ένα μικρό παράπονο για την συμπεριφορά τους. Σίγουρα είναι θέματα τα οποία θα πρέπει να λύσει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές ενόψει των δυο μεγάλων αγώνων με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Αυτό ήταν και το μοναδικό ψεγάδι στην εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ και ίσως να βγήκε στην "επιφάνεια" την κατάλληλη στιγμή...