Ο... νέος ΤΡΟΠΟΣ με Νατέλ! (Βίντεο)

Για μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ που… βρέξει – χιονίσει ο στόχος είναι η νίκη, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να σκοράρει πρώτη.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Η ποιότητα στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» είναι δεδομένη, γι’ αυτό αν έρθει το πρώτο γκολ τότε οι πιθανότητες να δεχθούν ανατροπή και να χάσουν παιχνίδι που είναι στα χέρια τους δεν είναι πολλές.

Πέραν του Μούσα Αλ Τάμαρι ο οποίος με την ικανότητά του στο ένας με έναν μπορεί να… ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα, το ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει βρει έναν διαφορετικό τρόπο να απειλεί και να φτάνει στο γκολ απέναντι στις κλειστές άμυνες. Και αυτός ακούει στο όνομα Λέο Νατέλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος εκτός από εξαιρετικά ανεβασμένος, με ουσία στο παιχνίδι του, αποδεικνύει ότι διαθέτει και πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση. Έτσι σκόραρε απέναντι στην Ομόνοια, έτσι και απέναντι στην ΕΝΠ…

Μάλιστα υπάρχουν δύο σημαντικά – κοινά στοιχεία σε αυτά τα δύο γκολ. Το πρώτο είναι ότι και τα δύο προήλθαν με σουτ στην κίνηση χωρίς να προηγηθεί κοντρόλ (και να δώσει δηλαδή τον χρόνο στον αντίπαλο γκολκίπερ να προετοιμαστεί) και το δεύτερο, ότι και τα δύο γκολ ήταν αυτά που… άνοιξαν το σκορ και τον δρόμο προς την νίκη για την ομάδα του!

Δείτε το γκολ απέναντι στην Ομόνοια

Και το γκολ απέναντι στην ΕΝΠ