Οι... ιταλικοί χειρισμοί και ο Γενάρης

Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμεντζάνι ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ σε μια δύσκολη για το κλαμπ περίοδο. Ουσιαστικά οι πρωταθλητές άλλαξαν το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος δίνοντας τα ηνία στον Τέτι ο οποίος με την σειρά του επέλεξε τον Τραμεντζάνι για την θέση του προπονητή.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Έγιναν αρκετές αλλαγές στο ΑΠΟΕΛ και οι πρώτες εντυπώσεις των ιθυνόντων για τους δύο Ιταλούς είναι θετικές. Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη με το έργο των δύο μέχρις στιγμής ενώ να μην ξεχνάμε ότι κοντοζυγώνει και η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη. Εκεί όπου ο Τέτι θα προβεί στις πρώτες του κινήσεις για την ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ. Τέτι και Τραμεντζάνι δουλεύουν καθημερινά προκειμένου η ομάδα να βελτιώνεται εντός αγωνιστικού χώρου και να παίρνει τα αποτελέσματα.

 Όλοι γνωρίζουν στο ΑΠΟΕΛ ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να αναλαμβάνεις μια ομάδα ενώ το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, πόσο μάλλον όταν οι αλλαγές που ήθελε η διοίκηση Πετρίδη να γίνουν είναι πολλές. Από την άλλη να μην ξεχνάμε ότι μεταγραφική του Γενάρη είναι μια…  περίεργη περίοδος. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεγμένες προκειμένου οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να μπορέσουν να προσφέρουν το συντομότερο δυνατό στην ομάδα.