Τελικά οι Βραζιλιάνοι παίζουν και είναι πρωταγωνιστές!

Η διαμονή στην Κύπρο και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα της ζωής τους ήταν ένα θέμα για τους δυο Βραζιλιάνους του ΑΠΟΕΛ. Ο Wanderson Martins Caju και ο Leonardo Natel άλλαξαν ήπειρο το καλοκαίρι και από την Βραζιλία βρέθηκαν στο νησί μας. Κάθε αρχή και δύσκολη όπως συνηθίζεται να λέγεται και στην περίπτωση των δυο ποδοσφαιριστών αυτό ίσχυσε στο έπακρο.

Πρώτος αγώνας στην Λιθουανία κακό αποτέλεσμα, κακή απόδοση για τον Καζού που συνειδητοποίησε μονομιάς πως το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι άλλο… πράγμα. Όσον αφορά τον έτερο Βραζιλιάνο, Λεονάρντο Νατέλ, οι αγώνες με την Σούντουβα παραλίγο να τον «κάψουν» αφού ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ τον χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ.  

Πέντε μήνες μετά όλα άλλαξαν για τους δυο ποδοσφαιριστές. Πλέον έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της ομάδας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πλάνου και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Καζού έχει γίνει ένα κανονικό μπακ με αρκετή τακτική και με την βοήθεια του πλέον ειδικού Πάολο Τραμεντζάνι (ήταν ένας ποιοτικός αριστερός μπακ) ο ποδοσφαιριστής βγάζει τις ικανότητες του στο χορτάρι. Ο Καζού του καλοκαιριού και ο Καζού του Νοεμβρίου είναι εντελώς διαφορετικοί παίκτες.

Για τον Λεονάρντο Νατέλ έχουν γραφτεί πολλά για τα κατορθώματα του και πιθανόν να συνεχιστεί το γράψιμο για τους επόμενους μήνες. Ο 21χρονος ακραίος χαφ είναι η αποκάλυψη των «γαλαζοκιτρίνων» με τον Τραμεντζάνι να ξεχωρίζει αμέσως τον ποδοσφαιριστή από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις στον «Pari Match Αρχάγγελο».

Οι δυο βραζιλιάνοι λοιπόν πέρασαν από χίλια μύρια κύματα, αμφισβητήθηκαν αρκετά αλλά είναι εδώ έτοιμοι να βοηθήσουν για την επίτευξη των στόχων και παράλληλα να «αναγκάσουν» την Διοίκηση Πετρίδη για την… μονιμοποίηση  τους στο ΑΠΟΕΛ.