ΑΠΟΕΛ/Σχεδόν σε ΟΛΑ καλύτερο!

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση γύρω από το φετινό ΑΠΟΕΛ και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το οποίο δεν ήταν το αναμενόμενο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ουσιαστικά, τα δύο στοιχεία που έδωσαν μεγαλύτερη έκταση ήταν οι Καλοκαιρινοί αποκλεισμοί από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ προπονητή αλλά και η εντός έδρας συντριβή με 5-2 από την Δόξα, με τον Γιώργο Κωστή στον πάγκο.

Μετά από εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα ωστόσο, το ΑΠΟΕΛ είναι στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και είναι σχεδόν σε όλα καλύτερο από την περσινή σεζόν, στην αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Φέτος οι νίκες είναι 6, οι ισοπαλίες 2 και η ήττα μόλις 1 ενώ πέρσι στα αντίστοιχα εννέα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Φέτος κερδήθηκαν οι 20 από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς ενώ πέρσι τρεις λιγότεροι (17 από τους 27).

Τέλος, όσον αφορά τα γκολ, φέτος το ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει 2 γκολ περισσότερα (18 έναντι 16) αλλά έχει δεχθεί περισσότερα (11 αντί 7) και αυτό είναι το μοναδικό στο οποίο η περσινή σεζόν υπερτερεί σε σχέση με την φετινή.