Πρώτη ήττα για το ΑΠΟΕΛ

Με δελτίο τύπου το Σωματείο ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην ήττα της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας από την ΑΕΛ...

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας Γυναικών δέχθηκε σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, από την ΑΕΛ με 65-57 στο «Νίκος Σολομωνίδης» για την 4η αγωνιστική. Η Βεατρίκη Ακαθιώτη σημείωσε 15 πόντους και ήταν σ’ ακόμη ένα παιχνίδι η πρώτη σκόρερ. Την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο την ΑΕΚ για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Η αστοχία στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν η αφορμή για την πρώτη ήττα της ομάδα μας. Οι 5 πόντοι ήταν πολύ λίγοι και δεν αρκούσαν για τις γαλαζοκίτρινες του Nemanja Bjedov που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στην 3η περίοδο και ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Το 1ο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο. Οι δυο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και η ΑΕΛ με το τέλος αυτού προηγείτο με 19-18.

Στη 2η περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε κενά διαστήματα και έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να περάσει μπροστά στο σκορ με 33-25.

Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν κατά κράτος ανώτερη. Πέτυχε περισσότερους πόντους απ’ ότι στα δυο προηγούμενα και με συνεχόμενη αντεπίθεση, πήρε προβάδισμα με 46-52.

Η ψυχολογία ήταν υπέρ της ομάδας μας, αλλά η κούραση και η εξέλιξη του αγώνα στάθηκαν εμπόδια για τις γαλαζοκίτρινες του Nemanja Bjedov, οι οποίες πέτυχαν 5 πόντους και ηττήθηκαν με 65-57.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 33-25, 46-52, 65-57

Nemanja Bjedov: Βεατρίκη Ακαθιώτη 15, Amber Brown 10, Tea Charlton 11, Λύγια Ιωάννου 11, Ρεβέκκα Χριστοδούλου 10, Κωνσταντίνα Κόνιαλη, Αθηνά Παπαγιάννη, Κατερίνα Γουάφα, Ίγκριτ Ακαθιώτη, Αντωνία Νικηφόρου, Ειρήνη Προκόπη, Σάντρα Κωνσταντίνου