Ο Μπαλόγκ δεν είναι ο μόνος...

Μια θέση στην αποστολή και στην εντεκάδα του εκάστοτε αγώνα διεκδικούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μέσω των καθημερινών προπονήσεων στον "Pari Match Αρχάγγελο".

Είναι οφθαλμοφανές πως με τον Πάολο Τραμεντζάνι ο ανταγωνισμός βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αφού ο Ιταλός με τον τρόπο του έχει μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές πως θα αγωνίζεται αυτός που τα δίνει όλα και έχει το πνεύμα για να αντεπεξέλθει στα "θέλω" του.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Η αναφορά του Νόρμπερτ Μπαλόγκ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του πως μένει αρκετές φορές μετά το τέλος της προπόνησης για περίπου 30-40 λεπτά για επιπλέον εξάσκηση είναι ένα ενδεικτικό του ζήλου που υπάρχει στο προπονητικό από όλους τους ποδοσφαιριστές κάτι που πιστώνεται φυσικά στον Τραμεντζάνι.

Για να "κερδίσουν" τον Ιταλό κόουτς, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ υπερβάλλουν εαυτό, με στόχο να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για τους επερχόμενους αγώνες. Το παράδειγμα του Νατέλ είναι "φάρος" για πολλούς ιδίως στο "γκρουπ" των παικτών που ακόμη δεν έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τραμεντζάνι.

Αυτό που απομένει φυσικά είναι η δική τους ώρα αποδείξεων και δεν θα αργήσει να έρθει...