Η ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή με Τραμεντζάνι

Όντας μια ομάδα φύση επιθετική, που σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου παίζει για την νίκη, είναι λογικό το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει αρκετά στημένα.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Είτε κόρνερ, είτε φάουλ κοντά στην αντίπαλή περιοχή, είναι προϋποθέσεις για απειλή και γκολ. Ειδικά όταν στο ρόστερ των "γαλαζοκιτρίνων" υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και καλά χτυπήματα. Ο απολογισμός ωστόσο των γκολ απ' τα στημένα δεν είναι ικανοποιητικός. Μάλλον για να ακριβολογούμε, ήταν κακός αλλά στα τελευταία παιχνίδια άρχισε να... φτιάχνει.

Στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ερμή, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα, Ανόρθωση και ΑΕΛ, το ΑΠΟΕΛ είχε σκοράρει ΜΟΝΟ ΕΝΑ γκολ από στατική φάση (δεν υπολογίζονται οι εκτελέσεις πέναλτι). Αυτό ήταν στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα και το γκολ του Σόουζα μετά από εκτέλεση φάουλ και λανθασμένη έξοδο του Βεσελόφσκι, με τον Βραζιλιάνο να... σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα με το στήθος σε κενή εστία.

Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (τα οποία είναι και τα τελευταία μέχρι στιγμής), το ΑΠΟΕΛ σκόραρε τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις! Με την Αλκή ο Ρέζα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, με την Ομόνοια ο Αλ Τάμαρι μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ του Ζαχίντ και... άδειασμα στον αντίπαλό του και με την ΕΝΠ άλλα δύο γκολ, αρχικά με τον Εφραίμ μετά την τέλεια κομπίνα ανάμεσα σε Ζαχίντ και Εφραίμ και τον Ιωάννου, μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Νατέλ στο κεφάλι του διεθνή άσου.

Η βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, έχει ξεκάθαρα την σφραγίδα του Πάολο Τραμεντζάνι. Ο Ιταλός κόουτς με την δουλειά που κάνει στον «Parimatch Αρχάγγελο» έχει καταφέρει να βελτιώσει αισθητά το κομμάτι των στημένων φάσεων, με το γκολ του Εφραίμ κόντρα στην ΕΝΠ να είναι το τέλειο παράδειγμα της δουλεμένης φάσης στην προπόνηση…