ΑΠΟΕΛ/Συγκινητική κίνηση: "Μαθήματα ζωής/Όταν πραγματικά θέλεις κάτι, υπερνικάς κάθε δυσκολία"

Μια όμορφη ενέργεια από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ που τίμησε έναν πιστό φίλαθλο της ομάδας. Η Διοίκηση του Σωματείου πριν από τον αγώνα πετόσφαιρας με την Ανόρθωση, τίμησε τον Χριστόφορο Τόφαρο για την βοήθεια που παρέχει σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα των "γαλαζοκιτρίνων".

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του μέλους της Διοίκησης, Ζήνωνα Σεβέρη για τον Χριστόφορο:

"Χθες το βράδυ πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση, τιμήσαμε ένα άνθρωπο που έχει βάλει μόνιμα στο προσωπικό του πρόγραμμα κάθε αγώνα πετόσφαιρας της ομάδας μας. Πρόκειται για το φίλο Christoforos Tofaros ο οποίος καθημερινά μας παραδίδει μαθήματα ζωής και πως όταν πραγματικά θέλεις κάτι υπερνικάς κάθε δυσκολία. Τιμής ένεκεν του παραδώσαμε φανέλα της ομάδας μας και επιλέξαμε το νούμερο 15, αριθμό που δεν κατέχει κανένας πετοσφαιριστής και είναι ημερομηνία γεννήσεως του Χριστόφορου. Παρέμεινε εντός αγωνιστικού χώρου και σαν 7ος παίκτης βοήθησε την ομάδα μας να πάρει και τη νίκη με 3-0. Θα είναι μαζί μας και τη Παρασκευή στη Λεμεσό για πάρουμε μαζί τη πρόκριση για το φαίναλ φορ".

Image may contain: 2 people, including Zenonas Severis, people smiling, people playing sports and basketball court

To "ευχαριστώ" του πιστού φίλου και οπαδού του ΑΠΟΕΛ:

"Μια από αυτές τις νύχτες... τις δικές μας. Ο ΑΠΟΕΛ μας, οι Λεβέντες του βόλεϊ, έκαναν στο απόλυτο το καθήκον τους και βλέπουν τον επόμενο αγώνα με αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται. Το δώρο που απόψε μου έκανε η ομάδα... πολύτιμο και σημαντικό για μένα.