ΑΠΟΕΛ/Νίκη και... ρεκόρ!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπόουλινγκ του ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε το δελτίο τύπου του Σωματείου...

Μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εύκολα τους Three Plus One με 4-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μπόουλινγκ και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πρωταγωνιστές τους Κυριάκο Τσουλούπα, Γιόλα Παστού και Στέφανο Στέφου, καθάρισε πολύ εύκολα τον 1ο πόντο και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

 Στο 2ο παιγνίδι η ομάδα μας, αν και δεν κινδύνεψε, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις αλλαγές του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα τα σκορ να πέσουν

 Στο 3ο παιχνίδι οι γαλαζοκίτρινοι έπιασαν εκπληκτική απόδοση και με πρωταγωνιστές τους, Μάριο Πέρο, Βαλάντη Γιακουμή, Μάριο Παναγή και Στέφανο Στέφου, πήρε εύκολα τον πόντο και ταυτόχρονα έκανε ρεκόρ πρωταθλήματος –μέχρι στιγμής- με 2902 κορύνες.

 Στα σημαντικά του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Μάριου Παναγή (αποχή λόγω προσωπικών υποχρεώσεων) και της αρχηγού Γιόλας Παστου (αποχή λόγω τραυματισμού). Τραυματίας αποχώρησε ο Στέφανος Στέφου.

 Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίχτη μας Γιώργου Αναστασίου για τον χαμό του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.