Τίμησαν τον Κυριάκο Μάτση - Πολλοί γαλαζοκίτρινοι στη Λάρνακα

Ενημέρωση από το σωματείο ΑΠΟΕΛ για τον Μαραθώνιο Λάρνακας...

Στον Μαραθώνιο της Λάρνακας και στον αγώνα που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του ήρωα Κυριάκου Μάτση, συνεχίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η δράση του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Radisson Blue Larnaka Marathon

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 διεξήχθη ο 2ος διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας. Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ έδωσε και φέτος το παρών του με πέραν των 25 αθλητών σε όλες τις αποστάσεις της διοργάνωσης.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Στην διαδρομή του Μαραθωνίου, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία των «Φοινικούδων», έτρεξαν οι Πόλυς Παλαντζής, Αντρέας Γεωργιάδης και Γιώργος Σταύρου. Όλοι τερμάτισαν με απόλυτη επιτυχία και τους αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφεραν σε ακόμη ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα να ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.Στην απόσταση του Ημιμαραθωνίου συμμετείχαν οι Σίμων Σίμωνος, Μάριος Γεωργίου, Γιάννης Χριστοδουλίδης, Γιώργος Άκλαδος, Δαμιανός Δαμιανού, Αντρέας Γεωργιάδης, Αντρέας Ελευθερίου, Σάββας Νικολάου, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Χρίστος Ιωάννου, Ηρακλής Πίκας και ο Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Αρκετοί άλλοι δρομείς μας αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα των 10 και 5 χιλιομέτρων. Αξιοσημείωτη η 6η θέση γενικής κατάταξης γυναικών που σημείωσε η Λυγία Σταμάτη στον αγώνα απόστασης 10χλμ.

Αγώνας Κυριάκου Μάτση - Λευκωσία

Με εκκίνηση και τερματισμό τα Φυλακισμένα Μνήματα στη Λευκωσία έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο ετήσιος αγώνας 5 χιλιομέτρων, εις μνήμη του ήρωα Κυριάκου Μάτση.

Ο Εμμανουήλ Λιμαντζάκης κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ διακρίσεις σημείωσαν και άλλοι γαλαζοκίτρινοι δρομείς.

Επόμενοι αγώνες:

Την ερχόμενη Κυριακή το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αφροδίτη στην Πάφο.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

 Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»