ΤΡΑΜΕΝΤΖΑΝΙ/ Ποια η προσέγγιση στο τρίτο;

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει μεγάλο ντέρμπι για το ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕΚ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που θα προσεγγίσει το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι του ο Πάολο Τραμεντζάνι.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Αυτό θα είναι το τρίτο ντέρμπι για τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με τα δύο πρώτα να ήταν στο «ΓΣΠ» και να αντιμετωπίστηκαν με διαφορετικό τρόπο. Το πρώτο, ήταν γενικότερα το πρώτο του με την νέα του ομάδα, κόντρα στην ΑΕΛ και ο Τραμεντζάνι παρέταξε μια πιο… σφικτή ομάδα, με τρία αμυντικά χαφ στον άξονα (Μοράις, Σόουζα και Αρτυματά).

Στο δεύτερο, κόντρα στην Ομόνοια, διαφοροποίησε την μεσαία του γραμμή μαζί με τους Μοράις και Σόουζα επέλεξε τον Ζαχίντ, μετατρέποντας ουσιαστικά το 4-3-3 σε 4-2-3-1 με τον τελευταίο να παίρνει ρόλο επιτελικού χαφ.

Κόντρα στην ΑΕΚ στην «ΑΡΕΝΑ», θα είναι και το δυσκολότερο έως τώρα παιχνίδι για τον Τραμεντζάνι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που θα το… διαβάσει και θα παρατάξει την ομάδα του.