(ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) Στο… ραντάρ της Κάλιαρι ο "Σαλάχ του ΑΠΟΕΛ"

Σκέψεις για να καταθέσει πρόταση στο ΑΠΟΕΛ για τον Τάμαρι κάνει η Κάλιαρι (Serie A) σύμφωνα με το fanscalcio.it. 

Αναλυτικά:

«Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Mohamed Salah», μιλάμε για τον Musa Al Taamari, που ανήκει στο ΑΠΟΕΛ. Ταχύτητα, ντρίμπλα, ποιότητα και γκολ. Χαρακτηριστικά που έφεραν τον διεθνή Ιορδανό παίκτη στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ακόμα και ιταλικών. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Πολλές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του κυπριακού συλλόγου για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον νεαρό παίκτη, θεωρούμενο ως ταλέντο μεγάλης προοπτικής: Μεταξύ των ομάδων που ακολουθούν με μεγάλη προσοχή τον Al Taamari είναι η Κάλιαρι, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν επανειλημμένα εκφράσει θετική γνώμη για τον παίκτη στον πρόεδρο Giuliani.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ είναι ο Ιταλός, ο Domenico Teti, καθώς και ο προπονητής Paolo Tramezzani: Μια διπλή ιταλική παρουσία που θα μπορούσε ίσως να ευνοήσει την Κάλιαρι αν αποφασίσει τις προσεχείς εβδομάδες να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Οι αριθμοί του Musa Al Taamari 
Γρήγορος, ντριπλέρ και με καλή διεθνή εμπειρία, παρά την νεαρή του ηλικία: Επτά συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος, έξι συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League και δύο εμφανίσεις στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Musa Al Taamari θα μπορούσε σύντομα να γίνει ένα από τα «καυτά» ονόματα της αγοράς. Η Κάλιαρι μεταξύ των πιο ενδιαφερομένων συλλόγων.