ΜΟΡΑΪΣ: "Αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ/Ήταν μια καλή απάντηση" (βίντεο)

Ο Νούνο Μοράις μίλησε στα ΜΜΕ μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Σχολιάζει τη μεγάλη νίκη, τη δική του εμφάνιση, το σχήμα που επέλεξε ο Πάολο Τραμεντζάνι και γενικότερα τις αλλαγές που επέφερε ο Ιταλός στο ΑΠΟΕΛ...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Για τη νίκη: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Μπήκαμε όπως θέλαμε, πολύ δυνατά με καλή τακτική και το παιχνίδι ήρθε στην πλευρά μας με μια καλή προσπάθεια από την ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για τη δική του εμφάνιση: "Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να είμαι πάντα έτοιμος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω τίποτα μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά για να είμαι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθώ την ομάδα. Έτσι είμαι και δεν θα το αλλάξω".

Για τη σημασία της νίκης: "Ξέραμε πως ήταν μια κρίσιμη στιγμή για εμάς αλλά επίσης νιώθαμε σίγουρα για την ομάδα. Ξέραμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αλλάξουμε τα πράγματα προς την πλευρά μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, με πάθος. Αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Για το διαφορετικό σχήμα που επέλεξε ο Τραμεντζάνι: "Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε αναλόγως ώστε να πάρει το αποτέλεσμα η ομάδα. Ο προπονητής επέλεξε να παίξουμε έτσι και δείξαμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε σε κάθε τακτική. Ήταν μια καλή απάντηση".

Για την δουλειά του Πάολο Τραμεντζάνι: "Δουλεύουμε κάθε μέρα στην φιλοσοφία και την νοοτροπία του. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να μάθουμε τι θέλει και να το κάνουμε στο γήπεδο. Ήταν μια καλή απάντηση για όλους, κάναμε αυτό που ζήτησε και πήραμε το αποτέλεσμα".