Τραμεντζάνι - "Ντέβι": Ψυχωμένη αντίδραση ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ μετά...

«Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας, πρέπει να δουλέψει περισσότερο» είχε δηλώσει στο τέλος του αγώνα με την Πάφο (ένα μήνα πριν-4/11) ο Πάολο Τραμεντζάνι, στην ερώτηση που δέχθηκε γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο ποδοσφαιριστής.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει πως ο καλός Ντε Βινσέντι μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ και να δώσει μεγάλη βοήθεια στον επιθετικό μηχανισμό των «γαλαζοκιτρίνων». Του έστειλε το μήνυμα πως αναγνωρίζει το ταλέντο του και παράλληλα πως πρέπει να δουλέψει για να «κερδίσει» μια θέση στην εντεκάδα, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους.

Στον «Pari Match Αρχάγγελο» δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην ψυχολογία του Αργεντινού που ομολογουμένως δεν ήταν και στα καλύτερα του από την αρχή της χρονιάς. Το προπονητικό επιτελείο πιστεύει στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και με κάθε τρόπο γίνεται προσπάθεια για να «απελευθερωθεί» ο 29χρονος και να αποδώσει αυτά που αποδεδειγμένα μπορεί.

Φυσικά όλα αυτά για να ισχύσουν θα πρέπει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να κοπιάσει για να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ. Στην περίπτωση του Ντε Βινσέντι φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά και από τις δυο πλευρές.

Το “restart” έγινε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα όπου ο "Ντέβι" ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και έφερε εις πέρας την δύσκολη του αποστολή. Το πλάνο του Ιταλού για τον μοναδικό επιθετικό προνοούσε αδιάκοπο τρέξιμο, πίεση, διαρκή κίνηση σε όλους τους χώρους και κυρίως καλή συνεργασία με Τάμαρι και Νατέλ.

Θεωρούμε πως ο βαθμός της απόδοσης του Ντε Βινσέντι ήταν υψηλός κάτι που το «έδειξε» και ο Τραμεντζάνι στην ώρα της αλλαγής του. Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές, κάτι που για την ώρα αποφέρει καρπούς. 

Την ώρα λοιπόν της αποχώρησης αντί για μια συνηθισμένη χειραψία και ένα χαϊδευτικό «κτύπημα» στο κεφάλι ή στο σώμα, ο Τραμεντζάνι πήρε τον Ντε Βινσέντι από το κεφάλι, το κόλλησε με το δικό του και τα «είπαν» για λίγα δευτερόλεπτα με το πάθος και την ψύχωση να κυριαρχεί.

Η επιβράβευση του Ιταλού ήρθε με τον καλύτερο τρόπο για την ψυχολογία του Ντε Βινσέντι που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας, δεν περίμενε μια τέτοια "αντίδραση".