Ιταλός με ΑΕΚ… ΑΠΟΕΛ με Απόλλωνα

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με το ΑΠΟΕΛ, ο ρεπόρτερ του Kerkida.net, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ρώτησε τον Πάολο Τραμεντζάνι:  [Πώς μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα σας; Η εμφάνιση ήταν κάκιστη σήμερα...]

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Ιταλός απάντησε: "Δεν ξέρω κάποιο άλλο τρόπο από την δουλειά και την προπόνηση. Δεν έχω κάποια άλλη λύση. Πιστεύω στην δουλειά μου και στους παίκτες μου. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές ίσως υπάρχει θέμα στη ψυχολογία και τη νοοτροπία. Υπάρχει πολλή πίεση, για κάποιους νεαρούς παίκτες δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό να φοράς αυτή τη φανέλα. Όταν καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα θα είναι καλύτερα αλλά η προπόνηση στη διάρκεια της βδομάδας είναι το πιο σημαντικό".

Μετά από λίγες μέρες το ΑΠΟΕΛ επικρατεί με 5-1 του Απόλλωνα και τα λόγια του Ιταλού αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Άλλωστε είναι αλήθεια πως μετά από μια ήττα υπάρχει απογοήτευση στους οπαδούς της κάθε ομάδας και κάποιες δηλώσεις περνάνε στο… ντούκου.

Θυμίζουμε την απάντηση του Τραμεντζάνι ο οποίος μίλησε για πίεση, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για την βελτίωση είναι η δουλειά στις προπονήσεις ενώ έκανε λόγο και για την ψυχολογία. 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα έγινε πάρα πολλή δουλειά. Αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η πίεση μετατράπηκε σε πάθος, η δουλειά έφερε βελτίωση και όλα αυτά ανέβασαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.