Νατέλ στην επικαιρότητα/Όψιον ΑΠΟΕΛ

Το όνομα του Λέο Νατέλ “παίζει” αρκετά το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος κατάφερε με την δουλειά και τις εμφανίσεις του με το ΑΠΟΕΛ να εκπλήξει ευχάριστα άπαντες στον Pari Match Αρχάγγελο και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό γίνεται έντονη κουβέντα για το αν οι πρωταθλητές θα τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αγωνίζεται στην Κύπρο με την μορφή δανεισμού από την Σάο Πάολο. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την δυνατότητα να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μεταγραφή και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για πράξη η οποία θα είναι συμφέρουσα για το ΑΠΟΕΛ με όλα όσα δείχνει ως τώρα ο Βραζιλιάνος. 

Να πούμε σ΄αυτό το σημείο ότι όλοι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ΑΠΟΕΛ, πλην του Μπαλόνγκ έχουν οψιόν αγοράς. 

Το γεγονός ότι αυτή του Νατέλ δίνει το δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει με καλούς όρους είναι κάτι που ικανοποιεί την διοίκηση η οποία βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που από την εξέδρα, πήγε στον πάγκο και από εκεί παίρνει φανέλα βασικού σε κάθε παιχνίδι αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας ήδη τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. 

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι ο Νατέλ… “παίζει” και στα βραζιλιάνικα μέσα. Συγκεκριμένα βλέπουμε το όνομα του σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες οι οποίες αναφέρονται στους δανεικούς της Σάο Πάολο. Οι βραζιλιάνοι ρεπόρτερ παρακολουθούν την πορεία του στη Κύπρο. “Άρχισε να γίνεται ενεργός και στο πρωτάθλημα” αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δημοσίευμα.