Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προσόν του Τραμεντζάνι

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, αποδεικνύεται ευεργετική.

Ο Πάολο Τραμεντζάνι, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο με τα αποτελέσματα που έχει με αυτόν στον πάγκο το ΑΠΟΕΛ, αλλά και με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα παιχνίδια.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο Ιταλός κόουτς δείχνει να διαθέτει την ευελιξία, να μην είναι… κολλημένος είτε σε πρόσωπα είτε σε σχήματα και ενδεικτικό είναι ότι στα τέσσερα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι στιγμής, χρησιμοποίησε διαφορετικούς παίκτες, διαφορετικά σχήματα και διαφορετική τακτική!

Με την ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του, έπαιξε με γεμάτο το κέντρο. Χωρίς επιτελικό χαφ αλλά με τριάδα αμυντικών χαφ (Μοράις, Αρτυματάς, Σόουζα) και είδε την ανασταλτική λειτουργία να δουλεύει σωστά και να κρατά το μηδέν παθητικό. Στην επίθεση ήταν οι Τάμαρι δεξιά, Αλωνεύτης αριστερά και Ρέζα στην κορυφή.

Με την Ομόνοια, έκανε την ομάδα του πιο επιθετικογενή στον άξονα. Μοράις και Σόουζα ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Ζαχίντ να παίρνει την θέση του Αρτυματά και να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ που ήταν ο Ρέζα και είχε στα άκρα τους Νατέλ και Τάμαρι.

Κόντρα στην ΑΕΚ, διατήρησε την τριάδα στην μεσαία γραμμή (Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ) και μπροστά επέλεξε τους Αλωνεύτη, Νατέλ και Ντελατόρε.

Και στο τελευταίο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, χρησιμοποίησε ξανά διαφορετικό γκρουπ παικτών από την μέση και μπροστά. Μοράις και Ζαχίντ κεντρικοί μέσοι, πιο ελεύθερος ο Νατέλ και στην επίθεση οι Ντε Βινσέντι και Τάμαρι.

Έχοντας αυτό το απρόβλεπτο, δυσκολεύει πάρα πολύ και το σκάουτινγκ των αντίπαλων προπονητών. Όποιος έχει να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ την (κάθε) επόμενη εβδομάδα, δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος όσον αφορά το σύστημα, την τακτική αλλά και τα πρόσωπα που θα αντιμετωπίσει αφού ο Τραμεντζάνι φροντίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι να προσαρμόζεται διαφορετικά.