ΑΠΟΕΛ/Για την 8η σερί!

Για το αποψινό παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών αναφέρεται η ομάδα φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ η οποία θέλει να πετύχει την 8η σερί της νίκη. 

Αναλυτικά όσα σημειώνουν οι γαλαζοκίτρινοι στην επίσημη σελίδα τους: 

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί σε 8 αγώνες και να διατηρήσει τη διαφορά από τη 2η θέση σε απόσταση ασφαλείας είναι ο μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 5.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2018 η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για κατάληψη της 1ης θέσης στην Α’ φάση του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του κ. Γιάννου Μυλωνά θα πρέπει να παρουσιαστούν με συγκέντρωση και αποφασιστικότητά για να κερδίσουν μια ομάδα που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στον Α’ γύρο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.