Όγδοη σερί νίκη για το ΑΠΟΕΛ! (φώτος)

Όγδοη σερί νίκη για το φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ αφού κέρδισε απόψε τον Εθνικό Λατσιών με 9-5, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 5-2.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Το δελτίο τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρει

Με νίκη ολοκλήρωσε το 2018 ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ που κέρδισε στο Λευκόθεο τον Εθνικό Λατσιών με 9-5 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή με 28  ββαθμούς, 6 περισσότερους από την Ομόνοια.

Την ανωτερότητα του επιβεβαίωσε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Εθνικό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισε με ευκολία την 8η διαδοχική της νίκη που τη διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννου Μυλωνά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 1-0, αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε. Η ομάδα μας πέτυχε ακόμη 4 τέρματα, δέχθηκε 1 και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 5-2.

Στην επανάληψη ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες, η ομάδα μας σημείωσε ακόμη 4 γκολ και πανηγύρισε το τρίποντο με 9-5.