ΔΙΑΚΡΙΣΗ για Τραμεντζάνι (Βίντεο)

Το θεσμό της ανάδειξης του κορυφαίου προπονητή ανά τέσσερις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Cyta συνεχίζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη χορηγία της εταιρείας αποστολής φακέλων και δεμάτων σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό Kronos Express. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο κορυφαίος προπονητής  επιλέγεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ η οποία, στο τέλος της χρονιάς, θα επιλέξει και τον κορυφαίο προπονητή του Πρωταθλήματος που θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Κορυφαίος προπονητής για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (9η μέχρι 12η)  έχει επιλεγεί ο Πάολο Τραμεντζάνι του ΑΠΟΕΛ. Στις αγωνιστικές αυτές, το ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρεις νίκες (3-0 την ΕΝΠ, 5-1 τον Απόλλωνα, 4-0 τη Νέα Σαλαμίνα) και έχασε μια φορά (1-0 από την ΑΕΚ), παρουσιάζοντας, κατά γενική ομολογία, σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του. 

Ο Τραμεντζάνι είναι ο τρίτος προπονητής που επιλέγεται μετά την καθιέρωση του θεσμού αφού είχαν προηγηθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. 

Δείτε το video με τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών: