ΤΡΑΜΕΝΤΖΑΝΙ: "Δεν ήταν εύκολο..." (τι είπε για την ενίσχυση)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πάολο Τραμεντζάνι μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα η Ομόνοια έπαιξε με ρόμβο, αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο να χάνεις από την Ομόνοια και να γυρίζεις το παιχνίδι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ήταν μια ανηφόρα για μας και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Θα κάνουμε τα πάντα γι΄αυτήν την ομάδα και τον κόσμο. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκες την χρονιά”  

“Στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια ήμασταν εμείς που ήρθαμε με πίεση στο ματς. Σήμερα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά και η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη. Μας έκλεισε τους χώρους. Είχαμε δυσκολίες στο να χτίσουμε το παιχνίδι. Η Ομόνοια έβγαινε πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Σήμερα βάλαμε τον Ζαχίντ σε άλλη θέση για να βοηθήσει τον Μούσα και τον Νατέλ. Στο πρώτο μέρος δεν βγήκε, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια που κατάφερε να αλλάξει το σύστημα με τόση επιτυχία. Δεν είναι εύκολο πράγμα…

Για την μεταγραφική ενίσχυση: “Μιλήσαμε με την διοίκηση. Ζήτησα από τον Πρόεδρο και τον Τ/Δ να περιμένουμε τα τελευταία παιχνίδια έτσι ώστε να είμαι σίγουρος για το τι θέλουμε. Θα πάρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Όλοι με γνωρίζουν καλύτερα και ξέρουν τι θέλω. Είμαι χαρούμενος που ζητάνε την άποψη μου. Αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές μου” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ