ΝΤΕΒΙ για ΤΑΜΑΡΙ: "Θα μας φέρει λεφτά, πρέπει να τον προσέχουμε" (βίντεο)

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου στη μικτή ζώνη παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, ο Τόμας Ντε Βισνέντι. Διαβάστε όσα είπε ο Αργεντινός και δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του μέσα από τον φακό του Kerkida.net. Χαρακτηριστική η αντίδραση του για τον Μούσα Αλ Τάμαρι. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

“Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο εμείς κάναμε δύσκολο με τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ. Νομίζω στο πρώτο μέρος δεν έκαναν ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε 1-2 γκολ αλλά μερικές φορές είναι καλό να κερδίζεις και να υποφέρεις λίγο. Αυτό είναι καλό για τον χαρακτήρα μας στο μέλλον. Δείξαμε χαρακτήρα σήμερα”

Για την δική του απόδοση: “Είναι αλήθεια ότι αν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια πάνω σου, θα δείξεις διαφορετικά παιχνίδια. Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Σιγά - σιγά νιώθω καλύτερα, παίζω 90΄και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είχα ούτε ένα τραυματισμό στη ζωή μου κι΄αυτούς τους 4-5 μήνες έχω δύο. Για μένα είναι δύσκολο. Σιγά σιγά επανέρχομαι. Το να παίζω σε δύο διαφορετικές θέσεις, είναι κάτι που ο προπονητής ζητά από μένα”

Για το νέο σύστημα που παίζει το ΑΠΟΕΛ: “Ναι νομίζω όλοι νιώθουμε πιο άνετα. Πρέπει να το δουλέψουμε στις λεπτομέρειες για να βελτιωθούμε. Όταν έχεις όμως παίκτες που μπορούν να παίξουν αυτό το σύστημα για όλους είναι το καλύτερο. Όταν έχεις δύο…«κτήνη» όπως ο Καζού και ο Ενσούε στα άκρα κάνουν την ζωή των άλλων πιο εύκολη” 

“Τρεις βαθμοί με Ομόνοια, Απόλλωνα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι ίδιοι. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις τις ομάδες που όλοι πιστεύουν ότι είναι εύκολες. Είναι καλό να κερδίζεις ντέρμπι για τον κόσμο, για μας… Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το σερί νικών. Μπορούμε να βελτιωθούμε. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα μπορούσε να βελτιωθεί και βελτιωνόταν” 

“Παίζουμε καλύτερα. Κερδίζουμε αυτοπεποίθηση. Όλοι όσοι έρχονται είναι έτοιμοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η σεζόν είναι μεγάλη και θέλουμε όλους να είναι έτοιμοι. Τώρα είναι όλοι έτοιμοι” 

Το σχόλιο του για τον Αλ Τάμαρι… “Τι μπορώ να πω… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν 0-0, κλείνεις τα μάτια, τα ανοίγεις και γίνεται 2-1. Είναι νέος… Δεν είναι εύκολο όταν όλοι μιλάνε για σένα… Το αξίζει! Είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι συγκεντρωμένος, θα μας φέρει λεφτά και πρέπει να τον προσέχουμε πολύ”.