ΚΑΡΛΑΟ για Ομόνοια, σύστημα, συμβόλαιο, Τάμαρι και κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Eνδιαφέρουσες δηλώσεις παραχώρησε ο Καρλάο στα ΜΜΕ μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια. Εκεί ήταν και η κάμερα του κάμερα του kerkida.net.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος του ΑΠΟΕΛ είπε: 

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν εύκολο. Δεν ήμασταν καλοί όπως τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ήταν πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι μια απλή νίκη. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει την ομάδα να ωριμάσει και να μεγαλώσει. Μια νίκη σε ντέρμπι δίνει στην ομάδα ακόμη περισσότερη σταθερότητα και αυτοπεποίθηση»

Για το 3-1-4-2: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Έπαιξα ξανά με τέτοιο σύστημα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή με τα χαρακτηριστικά των παικτών μας»

Τι ζήτησε ο προπονητής στο ημίχρονο; «Δεν υπήρχε λόγος να τρομοκρατηθούμε. Χάναμε με 1-0. Είχαμε 45 λεπτά μπροστά μας για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε».

Για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι΄ αυτό. Έχω συμβόλαιο με την Τορίνο. Η Τορίνο έχει τον τελευταίο λόγο».

Πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει τον Τάμαρι στις προπονήσεις; «Είναι πάντα πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις γρήγορους παίκτες. Έχει και καλή τεχνική. Είναι ένας παίκτης που θα ωριμάσει και θα γίνει πολύ καλύτερος. Είναι και πολύ καλό παιδί».

Για τη χαμηλή προσέλευση στη σεζόν που διανύουμε: «Μας λείπουν οι οπαδοί μας, αλλά πρέπει πάντα να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».