ΝΟΥΝΟ-ΜΟΥΣΑ/Κάτι σαν σχέση πατέρα-γιου

Τα πάντα στο ΑΠΟΕΛ κινούνται σε… ρυθμούς Μούσα Αλ Τάμαρι. Όλοι μιλάνε ξανά για τον νεαρό διεθνή άσο από την Ιορδανία. Μας αναγκάζει σχεδόν κάθε αγωνιστική να ασχολούμαστε με την πάρτη του. 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Οι φωτογραφίες που έφτασαν κοντά μας από το Savvides Press, με τον Νούνο Μοράις να συγχαίρει τον Τάμαρι για τα κατορθώματά του στο ντέρμπι με την Ομόνοια, μας οδήγησαν να ανατρέξουμε πίσω στο καλοκαίρι του 2007. Τότε, όταν αφίχθη στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ ο Πορτογάλος άσος, ο Τάμαρι πήγαινε… δημοτικό. Ούτε 11 κεράκια δεν είχε προλάβει να σβήσει στην τούρτα των γενεθλίων του. Δεν τα λες λίγα τα 13.5 χρόνια που χωρίζουν τους δυο.

Ζωντανός… θρύλος για το ΑΠΟΕΛ ο Μοράις με αρκετούς τίτλους στη συλλογή του και ξεχωριστές ατομικές διακρίσεις με τη φανέλα των «γαλαζοκιτρίνων». Δεδομένα στο πλευρό του αρχηγού, ο 21χρονος άσος έχει μόνο να κερδίσει και να μάθει αρκετά πράγματα στο ξεκίνημα της καριέρας του που προδιαγράφεται λαμπρή. Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα τον απολαμβάνουμε σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα