ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: "Σύνολο 19 τίτλοι/Ομόνοια και μετά ο Νεκτάριος!"

Δείτε όσα είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου κατά την δημοσιογραφική διάσκεψη.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στην σημερινή διάσκεψη τύπου. Είναι ιδιαίτερος ο λόγος που την καλέσαμε αφού δίπλα μου βρίσκεται ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μας, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ο οποίος όπως ο ίδιος μας έχει ενημερώσει επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από 17 συνολικά  χρόνια παρουσίας  με την γαλαζοκίτρινη φανέλα. Για τους λόγους της αποχώρησης του θα σας ενημερώσει ο ίδιος.

Εμείς ως ΑΠΟΕΛ κρίναμε ορθό από την στιγμή που ήταν επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να την σεβαστούμε και να την υποστηρίξουμε ως ένδειξη σεβασμού προς την υπόσταση ενός ποδοσφαιριστή με μια ξεχωριστή καριέρα στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Ο Νεκτάριος θα κατέχει πάντα μια ξεχωριστή θέση ως αθλητική προσωπικότητα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είναι ο ποδοσφαιριστής (που μέχρι στιγμής τουλάχιστον) έχει πανηγυρίσει τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος, 10 στο σύνολο. Κατέκτησε επίσης 3 κύπελλα και 6 super cups. Σύνολο 19 τίτλους. Πολύ περισσότερους δηλαδή από πολλές ομάδες στην Κύπρο. Σε αριθμό τίτλων είναι η Ομόνοια και μετά... ο Νεκτάριος!

Ήταν παρών σε όλες τις κορυφαίες στιγμές του συλλόγου τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι αυτές του οι αναμνήσεις θα τον συνοδεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

Η δική μου προσωπική σχέση με τον Νεκτάριο είναι αρκετά μεγάλης διάρκειας. Από το 2001 όταν και ξεκινούσε να παίρνει ουσιαστικές ευκαιρίες στην ενδεκάδα ως ένας φέρελπις νεαρός και μέχρι το 2006 που θα έφευγε με μεταγραφή στην Λάρισα. Από εκεί και πέρα με την επιστροφή μου το 2013, ο Νεκτάριος ήταν πλέον εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους κορυφαίους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτό αποδεικνύουν και οι 400 και πλέον συμμετοχές του με την γαλαζοκίτρινη φανέλα. 

Εγώ δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".