"Σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα/Ας παραδεχτούν και οι άλλοι κάποιες ήττες τους"

Μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε στους δημοσιογράφους…

Διαβάστε όσα είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης: 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

"Δράττομαι της ευκαιρίας επειδή έδωσα τον λόγο μου ότι μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θα λογοδοτούσα για τα σχέδια της διοίκησης στο οικονομικό. Οι διαδικασίες με τους επενδυτές και τους μελλοντικούς μέτοχους για το γήπεδο ακόμα είναι σε διαδικαστικό στάδιο και πως να μεταφερθούν κάποια κεφάλαια στη Κύπρο. Προσπαθούμε καθημερινά να το λύσουμε γιατί έχουμε ανάγκη. Όμως και να μην ολοκληρωθεί διαβεβαιώνω ότι αυτή η διοίκηση ξέρει να διαχειρίζεται και στις κρίσιμες στιγμές το οικονομικό. Όταν αναλάμβανα ήταν 3 εκ. έλλειμμα και τα καταφέραμε, σήμερα είναι περίπου διπλάσιο και διαβεβαιώνω ότι θα γίνουν τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Διάφοροι που γράφουν στα social media όσο και αν δεν θέλουν να βλέπουν τον Πρόεδρο, ούτε το 2000 ούτε και τώρα θα αφήσω το ΑΠΟΕΛ σε αδιέξοδα.

Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε καταξιωμένους παίκτες στο ρόστερ μας όπως τον Τάμαρι, τον Νατέλ, τον Εφραίμ κτλ. Θέλω να παρακαλέσω όλα αυτά περί Τάμαρι και 70 εκ. να προσγειωθούν όσοι τα γράφουν. Δεν έχουμε καμία πρόταση. Να επικοινωνείτε με τον κ. Πετεβίνο για να επιβεβαιώνει. Μακάρι να έρθει εκείνη η ώρα να έχουμε πρόταση... Αποκλείεται να δώσουμε τον Τάμαρι τώρα. Χωνέψετε το, δεν πωλείται τώρα ο Τάμαρι. Δεν αποκλείω να έρθει πρόταση το καλοκαίρι. Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Έχει μία ρήτρα 10% η ομάδα η προηγούμενη που έχουμε άριστη σχέση μαζί τους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακαδημίες με αυτή την ομάδα. Τον παίκτη κάποιος τον έδωσε στον Τόζα Σάμπουριτς και τον είδε ο Ροδόλφο Βας. Πήγε αποστολή του ΑΠΟΕΛ να τον δει. Αποτελεί μια πετυχημένη μεταγραφή".

Για την διαιτησία: 

"Όταν γίνει διαιτητικό λάθος στο ΑΠΟΕΛ πάει για βδομάδες. Σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν αλλοιωθεί αποτελεσματα, άλλων ομάδων έχουν αλλοιωθεί αποτελεσματα. Εμείς συγχαρήκαμε τον αντίπαλο σε άλλους αγώνες. Είμαστε υπεράνω, είμαστε ΑΠΟΕΛ και ας παραδεχτούν και οι άλλοι κάποιες ήττες τους όπως κάναμε και εμείς πέρσι στο Κύπελλο".

"Όσο αφορά το μεταγραφικό παζάρι έχει αλλάξει πλέον η δομή. Έχουμε τον κ. Τέτι. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα τα δούμε. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή αν δεν κάνει τη διαφορά. Υπομονή".

"Δυστυχώς αρκετοί ΑΠΟΕΛίστες γράφουν διάφορα. Είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω και τη διοίκηση και την ομάδα. Είπαμε και πέρσι αλίμονο να μη πάει το ΑΠΟΕΛ Ευρώπη μια χρονιά. Σήμερα είμαστε σε αυτή τη χρονια. Μία χρονιά την αντέχει το ΑΠΟΕΛ. Χωρίς να δεσμεύσουμε οτιδήποτε"

Για την κάρτα φιλάθλου: "Είναι ταφόπλακα για το ποδόσφαιρο η κάρτα φιλάθλου. Πράξαμε και μειωμένη τιμή στο αγώνα με τον Απόλλωνα. Πέρσι όταν το κάναμε φέραμε κόσμο, φέτος δεν ήρθε ο κόσμος. Θα έχουμε επιπτώσεις τεράστιες όχι μόνο οικονομικές. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Το 40-50% της απώλειας του κόσμου είναι από την κάρτα".