ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: Εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα/Αν το μάσημα της τσίχλας...

Ανάρτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου για την συνεισφορά του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε τι έγραψε ο Ε.Τ των "γαλαζοκιτρίνων" για τον πρώην... αρχηγό του ΑΠΟΕΛ και την κορυφαία στιγμή, την εκτέλεση του πέναλτι με την Λυών.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Όταν προσπαθείς να συνοψίσεις μια καριέρα 17 χρόνων σε στιγμές είναι φυσιολογικό ότι δεν μπορείς να τις αποτυπώσεις όλες με λόγια. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις περιορίζεσαι σε κάποιες εικόνες. Άδικο, δίκαιο έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν θα σταθώ σε οτιδήποτε προσωπικό γιατί σε αυτό δεν μπαίνει καμία τελεία. Ούτε σε αυτό που εσύ θεωρείς ως πιο σημαντικό και που πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί εκείνη η χρόνια (2008-2009) ήταν όντως κομβική για την μετέπειτα εξέλιξη της ομάδας. Για εμένα όλη η καριέρα σου αποτυπώνεται σε εκείνα τα 15 δευτερόλεπτα από το κέντρο του γηπέδου μέχρι και την άσπρη βούλα. Για όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο λένε ότι είναι ο πιο μοναχικός δρόμος για να περπατήσεις αλλά ταυτόχρονα τα δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια μάτια που σε συνοδεύουν προσπαθώντας να σε ψυχολογήσουν, έχουν σε αρκετές περιπτώσεις «συντρίψει» ολόκληρες καριέρες. Το να έχεις τα άντερα να πεις είμαι έτοιμος ενώ ξέρεις ότι εκείνη την στιγμή φλερτάρεις με την αιωνιότητα (την καλή ή την...κακή) θα σε σημαδεύει για πάντα. Το αν το μάσημα της τσίχλας στο κοντινό πλάνο πριν την εκτέλεση ήταν σημάδι άνεσης ή νευρικότητας μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια. Αλλά τι σημασία έχει. Το σύμπαν συνωμότησε και πλέον θα έχεις να το λες. Το γαλαζοκιτρινο ταξίδι εντος του γηπέδου τελείωσε. Άλλωστε για κανέναν δεν διαρκεί για πάντα. Καλή συνέχεια