ΖΑΧΙΝΤ: "Ανυπομονούμε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση/Να σκοράρω τουλάχιστον 10 γκολ" (βίντεο)

Ο Γκάγιας Ζαχίντ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για το ΑΠΟΕΛ στη νίκη με 2-1 επί της Δόξας στο Μακάρειο.

Ο Νορβηγός άσος μίλησε στην κάμερα του kerkida.net μετά την αναμέτρηση, για την 7η σερί νίκη, το πρώτο του γκολ για φέτος, το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση αλλά και τη δουλειά που γίνεται από όλους στον Αρχάγγελο.

Για το ματς… “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όχι επειδή δημιούργησαν φάσεις αλλά επειδή έπαιξαν σφιχτά και μας δυσκόλεψαν στο να κάνουμε ευκαιρίες. Είχαμε έλεγχο, ήμασταν υπομονετικοί και βάλαμε τα γκολ μας στο δεύτερο μέρος. Το αξίζαμε και ήταν μια σημαντική νίκη.

Για το γκολ… “Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Την περασμένη σεζόν σκόραρα 10 γκολ οπότε θα προσπαθήσω τουλάχιστον να φτάσω στον ίδιο αριθμό γκολ και φέτος. Είχα τις ασιστ μου αυτή τη σεζόν όμως το γκολ ήθελε τον χρόνο του. Περίπου μισό χρόνο. Ελπίζω να σκοράρω κι άλλα γκολ στα παιχνίδια που έρχονται. Νομίζω είμαι σε πολύ καλή φόρμα τα τελευταία παιχνίδια. Βελτιώθηκα πολύ”.

Για το επόμενο ματς με Ανόρθωση… “Τα ντέρμπι είναι μια ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να δείχνουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα. Τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα όμως αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό θα τα καταφέρουμε”.

Για τη βοήθεια από τον Τραμετζάνι και το συνεργάτες του…“Όλοι στο τεχνικό τιμ κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μας βοηθάνε και αυτό είναι σημαντικό για κάθε παίκτη. Έχουν μεγάλο ρόλο στην επιτυχημένη πορεία των εφτά συνεχόμενων νικών. Όλοι όσοι δουλεύουν γύρω από τους παίκτες κάνουν σπουδαία δουλειά”

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ