ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΕΛ/Μελετούν Ahmed Said

Εντατικοποιούνται οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι εξετάζουν την περίπτωση του Γκανέζου επιθετικού Ahmed Said της Χάιντουκ Σπλίτ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Ο 25χρονος (20/4/1993) επιθετικός τα τελευταία 2.5 χρόνια είναι στην Κροατική ομάδα έχοντας συνολικά 89 συμμετοχές και 29 τέρματα. Διατηρεί συμβόλαιο με την Χάιντουκ το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Το τελευταίο διάστημα, μέσα στον Δεκέμβριο, έμεινε εκτός των αγώνων της ομάδας του ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την Τουρκία όπου θα γίνει η χειμερινή προετοιμασία (10/1-26/1). Μαζί με δύο ακόμη συμπαίκτες του κλήθηκαν για τις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας.

Ο Ahmed Said είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζένοα έχοντας και 5 συμμετοχές και1 τέρμα στη Serie A. Αγωνίστηκε ως δανεικός σε Monza,Mantova, Olhanense πριν πάει στην Κροατία.